A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Кременецька міська рада оголошує конкурс проєктів Громадського бюджету-2022

Дата: 01.07.2021 16:56
Кількість переглядів: 813

Фото без опису

         Відповідно до рішення сесії Кременецької міської ради від 27.04.2021 року №829 «Про затвердження Положення про  громадський бюджет Кременцької міської територіальної громади» оголошується конкурс проєктів, які реалізовуватимуться у 2022 році.

         Подавати проєкти можна з 1 липня до 30 липня 2021 року на платформі за посиланням https://budget.e-dem.ua/6110700000 .

         Терміни оцінки Комісією поданих проєктів (робота з авторами, уточнення авторами проектів, прийняття рішення комісією про допуск проєктів на голосування): 02 серпня – 31 серпня 2021р. Терміни проведення інформаційної компанії для ознайомлення жителів громади з проєктами – 01 вересня  – 14 вересня 2021р. Терміни початку і завершення голосування за проекти: 15 вересня  – 05 жовтня 2021р. Оголошення проектів-переможців: до 20 жовтня 2021р.

         Також цього року до параметрів Громадського бюджету внесені певні зміни. Загальний обсяг видатків на плановий рік, що планується спрямувати на реалізацію проектів: 600 тисяч гривень. Кількість підписів, які необхідно зібрати автору для подачі проєкту, має становити щонайменше 15 для громадського проєкту, реалізація якого планується в межах сільського населеного пункту та 25 для громадського проєкту, реалізація якого планується в межах міста (крім підпису автора проєкту). Максимальна тривалість реалізації проекту: з 1 січня по 31 грудня 2022 р. Мінімально можливий вік автора: 16 років. Кількість проектів, які може подати один автор – 1. Максимальна вартість одного проекту: 100 тис. грн. В електронну систему «Громадський бюджет» окремо подаються проєкти, реалізація яких планується в межах міста та проєкти, реалізація яких планується в межах сільських населених пунктів.

         Типи проектів: Безпека та громадський порядок, Дорожнє господарство, Енергозбереження, Комунальне господарство, Культура та туризм, Навколишнє середовище, Освіта, Соціальний захист, Спорт, Телекомунікації, зв’язок та інформаційні технології, Транспорт.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь