Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

1 вересня село Сапанів масштабно відсвяткувало 90-річчя школи та 5-річчя дошкільного закладу!

Дата: 02.09.2021 08:44
Кількість переглядів: 526

Фото без опису

Це не звичайний ювілей, а ювілей домівки поколінь: одні навчались, інші навчались. І так за днями дні, за роками роки…Свято об’єднало всіх: випускників різних років, учнів, батьків, колег та всіх, хто за стільки років став щирим прихильником школи.

Зі стін школи вийшли сотні талановитих випускників, які, можливо, не всі стали дуже відомими, але немає сумніву в тому, що вихованці школи стали добрим людьми, які понесли у світ добро.

Увесь концерт був надзвичайно цікавим та маштабним. Школа продемонструвала, що була і залишається невичерпним джерелом натхнення і сміливих мистецьких проектів, всеосяжної любові до музики і гармонійного розвитку дитячих талантів.

У ювілейний день колектив школи почув на свою адресу теплі слова від міського голови Андрія Смаглюка, старости села Сапанів Романа Пшевлоцького, секретаря ради Ігоря Остапчука(випускника школи), начальника відділу освіти Щербатюк Наталі, начальника комунальної установи Центру профісійного розвитку педагогічних працівників Якимович Людмили, голови профспілки працівників освіти і науки Лілії Чечуріни, депутатів Кременецької міської міської ради Аврамишина Анатолія, Станько Людмили, Петручок Аліни, духовенства села та випускників школи.

Побував на урочистих заходах депутат Верховної Ради України - Ігор Василів та депутат Тернопільської обласної ради - Денис Милий.

Сьогодні, у цей святковий день, дякуємо учителям за відданість справі, за любов до своєї професії. Праця кожного з Вас – це золоті сторінки історії школи. Бажаємо всім працівникам, учням школи та випускникам щасливої долі, здоров`я та удачі, миру та радості, добра та процвітання, Божої опіки.

З ювілеєм!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь