Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Стартував ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів

Дата: 08.11.2021 15:47
Кількість переглядів: 351

Фото без опису

 

 

            На виконання наказу управління освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації  № 169/01-07 від 28.09.2021 «Про проведення в області І-ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2021/2022 навчальному році»,   спільного наказу відділів освіти Кременецької міської ради, Почаївської міської ради, Лопушненської сільської ради та центру професійного розвитку педагогічних працівників Кременецької міської ради від 11.10.2021 р.   № 97-ОД/68-ОД/58-ОД/57-ОД «Про проведення у Кременецькій міській, Почаївській міській та Лопушненській сільській територіальних громадах І-ІІ етапів Всеукраїнських  учнівських  олімпіад  з навчальних предметів у 2021/2022 навчальному році», відповідно до Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади, турніри, конкурси з навчальних предметів, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт, олімпіади зі спеціальних дисциплін та конкурси фахової майстерності, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 22.09.2011 за №1099, зареєстрованого  в Міністерстві юстиції України 17.11.2011 за №1318/20056    04 листопада у м. Кременець стартував  ІІ етап олімпіад.

          Організація та проведення ІІ етапу олімпіад  (листопад – грудень 2021 року) – пріоритетне завдання працівників комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Кременецької міської ради. До Центру ПРПП надійшли заявки на участь команд  у ІІ етапі від закладів освіти Кременецької, Почаївської та Лопушненської територіальних громад.

         Більшість олімпіад заплановано провести в приміщенні Кременецької гімназії №3 з дотриманням законодавства України в частині запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Адміністрація закладу освіти вивільнила частину приміщення гімназії та обмежила туди доступ учнів на час проведення олімпіад.

         Уже відбулись олімпіади з економіки та образотворчого мистецтва, визначено перших переможців. Попереду  ще шістнадцять випробувань з базових дисциплін. Бажаємо учасникам успіхів та  перемог, а  членам журі – плідної роботи!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь