Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Неформальне навчання – реальний шанс стати кваліфікованим кухарем!

Дата: 03.12.2021 15:08
Кількість переглядів: 427

Фото без опису

 

       Багато працівників підприємств мають професійні практичні вміння, відмінні знання теорії , але не мають документа про освіту. Навчання – це тривалий період отримання освіти, а людині  без документа  важко гідно  конкурувати на ринку праці. Тому з метою забезпечення соціального захисту громадян, підвищення їх конкурентоспроможності та мобільності на ринку праці державна служба зайнятості здійснює організацію процесу підтвердження результатів неформального навчання.

         Неформальне професійне навчання – це форма навчання для осіб, які працювали на підприємстві та оволоділи певними професійними навичками, але не мали при цьому документального підтвердження, мають змогу підтвердити свою компетенцію та отримати документ державного зразка.

        Такою можливістю у листопаді цього року вирішила скористатись Лариса Майстрович.  За результатами анкетування Лариса отримала направлення для проходження процедури підтвердження результатів неформального професійного навчання з професії «Кухар» 3 розряду. Рівненський центр професійно-технічної освіти її зустрів гарною  командою професіоналів, чудовими умовами проживання у гуртожитку, новим обладнанням та новими знайомствами. За словами Лариси - це були дуже емоційно насиченні декілька днів з позитивним настроєм та підтримкою своєї команди.

 

 Фото без опису

 

    За результатами експертизи наданих документів, результатів опитування, письмового тестування, виконання кваліфікаційної пробної роботи, комісія вирішила, що особа компетентна за видами робіт основних трудових функцій з професії «Кухар» 3-го розряду.

      Після завершення Ларисі урочисто вручили свідоцтво про присвоєння (підвищення) робітничої кваліфікації за професією «Кухар» 3- го розряду з побажаннями успіхів в роботі та подальшого підвищення кваліфікації на більш високий розряд.

Кременецька районна філія

 Тернопільського  ОЦЗ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь