A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Кременецька громада радо зустрічає інвесторів!

Дата: 28.01.2022 09:16
Кількість переглядів: 253

Фото без опису

Кременецька громада радо зустрічає інвесторів!

27 січня в кабінеті міського голови Андрія Смаглюка відбулась робоча зустріч з керівництвом європейського холдингу з виробництва будівельного обладнання.

Керівник та представники компанії приїхали з намірами будівництва на території Кременецької громади свого першого заводу в Східній Європі.

Під час зустрічі міською радою було презентовано переваги Кременецької громади, економіку регіону та запропоновано привабливі ділянки для будівництва заводу, а представники компанії, в свою чергу, представили свою компанію та її виробничі процеси, які планують тут започаткувати. ПІсля перемовин в приміщенні міської ради було відвідано безпосередньо майбутні будівельні майданчики для розташування нових виробничих потужностей та проведено консультації з усіма інженерними службами, які будуть забезпечувати подальший супровід будівництва.

Інвестор планує випускати кінцеву продукцію на експорт в понад 28 країн ЕС та ближнього Сходу і це відкриває для міста Кремененця хороші можливості в сфері налагодження нових економічних зв'язків. Компаня має дуже високі екологічні та корпоративні стандарти, завдяки чому понад 200 працівників отримають хорошу роботу в комфортних умовах, а громада - нового потужного виробника та надходження в місцевий бюджет.

Інвестиційний супровід та підтримку інвесторів забезпечує "Інвестиційний офіс Тернопільської області" під керівництвом - Володимира Василевського, який також був на зустрічі. тел. (068)5151207

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь