A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Засідання комісії з питань наповнення місцевого бюджету Кременецької міської територіальної громади шляхом легалізації та детінізації здійснення підприємницької діяльності.

Дата: 17.02.2022 10:25
Кількість переглядів: 448

Фото без опису

16 лютого в приміщенні міської ради відбулось засідання комісії з питань наповнення місцевого бюджету Кременецької міської територіальної громади шляхом легалізації та детінізації здійснення підприємницької діяльності.

На засідання були запрошені фізичні особи підприємці (ФОП) та керівники підприємств які займаються житловим та нежитловим будівництвом на території громади.

Перший заступник міського голови Олександр Маринюк, проінформував присутніх про розмір середньої заробітної плати в сфері будівництва та звернув особливу увагу на необхідність легального працевлаштування найманих працівників та виплату заробітної плати у розмірі не менше законодавчо встановленого розміру .

Начальник Кременецької районної філії Тернопільського обласного Центру зайнятості Олег Ілинич повідомив підприємців, щодо можливості отримання компенсації ЄСВ у разі створення нових робочих місць для безробітних.

Начальник Кременецького відділу податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДПС у Тернопільській області Ольга Тівон надала роз’яснення, щодо змін в податковому законодавстві та акцентувала увагу підприємців на необхідності своєчасної та повної сплати податкових зобов’язань та адміністративній відповідальності за здійснення роботи найманими працівниками без оформлення трудових угод.

Керівник ТзОВ "Газ - Сервіс - Буд" Олександр Гриневич звернувся із пропозицією більше сприяти місцевим підприємствам та забудовникам в питаннях отримання підрядних замовлень.

Підводячи підсумки Олександр Маринюк погодився з пропозицією Олександра Гриневича, та проінформував про продовження роботи комісії з питань наповнення місцевого бюджету Кременецької міської територіальної громади, шляхом проведення обстеження місць здійснення підприємницької діяльності, та подальшого інформування відповідних контролюючих органів для прийняття відповідних рішень.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь