Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Повідомлення про публічну пропозицію (оферту) КП «МІСЬКВОДГОСП» про укладання публічного індивідуального договору приєднання

Дата: 20.04.2022 10:23
Кількість переглядів: 339

Фото без опису

Повідомлення про публічну пропозицію (оферту) КП «МІСЬКВОДГОСП» про укладання публічного індивідуального договору приєднання

http://kremenetska.gromada.org.ua/publichni-dogovora-na-zhitlovokomunalni-poslugi-09-37-17-23-02-2022/

Укладення договору на надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення між виконавцем послуг і споживачами - співвласниками багатоквартирного будинку, власники індивідуальної житлової забудови - передбачено Законом України «Про житлово-комунальні послуги».

Згідно з ч. 1 і 2 ст. 633 Цивільного Кодексу України, публічний договір – це договір, в якому одна сторона взяла на себе обов'язок здійснювати надання послуг кожному, хто до неї звернеться. Умови публічного договору встановлюються однаковими для всіх споживачів.

Публічна оферта - пропозиція суб’єкта господарювання, адресована будь-якій особі у відповідності зі статтею 633 Цивільного кодексу України, спрямована невизначеному колу осіб, укласти з ним договір про надання послуги на умовах, що містяться в публічній оферті.

У зв’язку з прийняттям Закону України від 03.12.2020 №1060 «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих питань у сфері надання житлово-комунальних послуг» та керуючись нормами ч. 5 ст. 13 вказаного Закону, ст. ст. 633, 634 Цивільного Кодексу України КП «Міськводгосп» публікує цю публічну пропозицію (оферту) про укладення індивідуального договору  про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (далі – Договір) для споживачів – співвласників багатоквартирного будинку.

 Фактом приєднання споживача до умов договору (акцептування договору) є вчинення споживачем будь-яких дій, які свідчать про його бажання укласти договір, зокрема надання виконавцю підписаної заяви-приєднання (додаток до договору), сплата рахунка за надані послуги, факт отримання послуг.

Цей Договір розроблений на основі Типового індивідуального договору про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 02.02.2022 року № 85, яка набрала чинності 04.02.2022 р.

 Договір вважається укладеним, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному сайті Кременецької міської ради співвласники багатоквартирного будинку не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір з Підприємством.

Договір приєднання про надання комунальних послуг з власниками індивідуального (садибного) будинку вважається укладеним, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному сайті Кременецької міської ради послуги такий власник не вчинив дій щодо відключення (відмови) від комунальних послуг.

Договори розміщено на офіційному сайті Кременецької міської ради у вільному доступі та у спосіб (http://kremenetska.gromada.org.ua/publichni-dogovora-na-zhitlovokomunalni-poslugi-09-37-17-23-02-2022/), що забезпечує ознайомлення зі змістом цих Договорів кожної особи, що отримує та звертається до Підприємства, для отримання послуг з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь