Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

До нашої громади завітала шумська команда професійної підтримки внутрішньо-переміщених осіб

Дата: 09.06.2022 16:21
Кількість переглядів: 577

Фото без опису

З початку російсько-української війни населення України зазнало багато різноманітних потрясінь. Одне з них - евакуація  з територій, на яких відбувалися воєнні дії, окупованих рашистами. Люди були змушені переселитися в безпечніші області держави чи за кордон. У цей важкий час важливо знати, як оптимально організувати підтримку внутрішньо переміщених осіб.

09 червня 2022 року Кременецька міська територіальна громада зустрічала представників мультидисциплінарної мобільної команди Шумської громади та прилеглих територій. Зустріч було організовано Міжнародним благодійним фондом «Українська фундація громадського здоров`я» у співпраці та фінансовій підтримці Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з Головним управлінням національної соціальної сервісної служби в Тернопільській області. Очолює мобільну команду Скибіцька Світлана Анатоліївна, директор КУ «Центр надання соціальних послуг» Шумської міської ради.

Найголовніше завдання мультидисциплінарної мобільної команди –  екстрена психологічна допомога та психосоціальна підтримка, юридична консультація, а також онлайн консультація фахового лікаря внутрішньо переміщених осіб.

Під час зустрічі головний спеціаліст відділу освіти Кременецької міської ради Касьянчук Тетяна ознайомила з ситуацією, яка склалась у Кременецькій міській територіальній громаді щодо місць поселення внутрішньо переміщених осіб. Представники мультидисциплінарної мобільної команди відвідали пришкільний учнівський гуртожиток Волинського ліцею імені Нестора Літописця, де тимчасово проживають ВПО. Зустріч пройшла в дружній, сімейній атмосфері. Дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, мультидисциплінарною мобільною командою були вручені подарункові пакети. 

Мир та свобода у нашій державі — це єдине, що сьогодні має значення для кожного українця! Ми разом і ми переможемо!

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь