Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Молитва за дітей-сиріт

Дата: 11.11.2022 08:59
Кількість переглядів: 366

Фото без опису

 

 

 

           Щороку, у другу неділю листопада проходить Всеукраїнський день молитви за сиріт. Цього дня віруючі люди по всій Україні моляться за захист, здоров’я, люблячих батьків та щасливу долю для кожної дитини-сироти. В Україні цей захід проходить уже одинадцять років поспіль.

            Цей захід ініціював у 2011 році альянс «Україна без сиріт»  з метою закликати церкви до посиленої молитви за знедолених дітей та поступово залучати християн у процеси вирішення проблеми сирітства в Україні.

            Цього дня християни різних церков просять Бога про захист, благословення та щасливі родини для всіх дітей-сиріт, а також про Божу ласку для тих, хто приймає та виховує сиріт у своїх сім’ях. Сім’я є і залишається природним середовищем для якнайкращого розвитку потенціалу дитини. Кожна дитина має право на виховання в люблячій сім’ї та батьківську турботу.

         У цей день Церкви по всій Україні приділяють особливу увагу дітям, які залишилися без піклування батьків. Метою Дня молитви є нагадати людям про Боже ставлення до таких дітей і допомогти побачити шляхи, як їм допомоги. Адже лише активною дією ми зможемо виконати Боже повеління «зглянутися над сиротами». Всі ми є діти Божі і маємо обов’язок молитися один за одного.

         Україна у майбутньому має стати країною без сиріт, де жодна дитина не залишиться без уваги та отримає потрібну їй допомогу. Це є важливим та необхідним кроком на шляху до духовного оновлення та добробуту нашого суспільства.

         Давайте об’єднаємо наші молитви, зусилля та ресурси, щоб кожна знедолена дитина отримала шанс на щасливе дитинство та гідне життя!

         13 листопада долучайтеся до Всеукраїнського дня молитви за сиріт! І нехай кожна знедолена українська дитина отримає турботливу родину та гідне життя!

 

                                                        Молитва за дітей-сиріт

         Всемогутній і Милосердний Боже, наш Небесний Отче! До Тебе зносимо сьогодні наші вдячні і благальні молитви. Дякуємо Тобі за дар життя кожної людини і кожної дитини.

         Ласкаво просимо Тебе, Небесний Отче: благослови дітей-сиріт, покинутих, позбавлених батьківської турботи та любові. Зігрій їхні серця, збери їх під Свої крила, щоб вони відчули Твоє піклування, сповнене любові і милосердя та втішилися радістю, що у Тобі мають найкращого Батька. Зціли їхні серця від зранень фізичних і духовних. Вилий на них повноту Твоєї любові і Твого милосердя. Благослови, Небесний Отче, усіх людей і всі сім’ї, які опікуються сиротами, щоб Твій мир і Твоя благодать завжди перебували з ними.

         Уклінно просимо Тебе, Пресвята Богородице, Мати і Заступнице наша, потіхо і прибіжище сиріт, покрий своїм небесним Покровом усіх дітей та будь для них ласкавою і люблячою Матір’ю. Амінь.


                                                                                                                   Служба у справах дітей

                                                                                                                     Кременецької міської ради

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь