Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Проєкт «Інтерактивна інвестиційна карта Кременецької громади» на завершальному етапі

Дата: 07.03.2023 15:27
Кількість переглядів: 344

Фото без опису

На цей момент на карті нанесено, українською та англійською мовами, інформацію про  вільні земельні ділянки (51 одиниця), інвестиційно привабливі об’єкти нерухомості та майнові комплекси, що перебувають у державній, комунальній та приватній власності (13 одиниць). Інвестор вже зараз зробивши кілька кліків має можливість отримати детальну інформацію про кожен потенційний об’єкт інвестування, прийняти рішення керуючись інформацією про об'єкт (місце розташування та вигідність його по відношенню до інших об'єктів, його площу, детальний опис об'єкта, інформацію про форму власності або користування, цільове та функціональне призначення, підведення інженерних мереж).

         Вже зараз можна зайти за посиланням: https://investkre.maps.arcgis.com/apps/webappviewer/index.html?id=42ed9f5d07de4763b870f5338b38f6e4 і ознайомитись із бізнес-пропозиціями Кременецької громади.

         До Карти ще вносяться косметичні зміни для зручності користування, додається інформація про нові об’єкти. Спільно із міською радою Кременця плануємо по кожному об’єкту на карті додати невеличку галерею світлин. Це дозволить інвестору отримати більш детальну інформацію про той чи інший об’єкт.

         Ще з корисних функцій ресурсу - можливість перегляду вільних земельних ділянок та об'єктів в режимі суміщення з державним земельним кадастром, картами підосновами (Google Maps, OpenStreetMaps тощо), межами громади та населених пунктів громади.

         Як вже було зазначено, функціонал системи дозволяє оперативно доповнювати карту інформацією про нові ділянки чи об'єкти. І це можна зробити власнику ділянки, будівлі чи приміщення для ведення бізнесу за цим посиланням:

https://survey123.arcgis.com/.../eb0f73cf897e4fb88865ab8b

         Сподіваємось, що такий підхід забезпечить швидку комунікацію між власниками об’єктів та інвесторами без посередників.

         Усіх краян просимо поширити у FB даний допис для більш інтенсивного інформування місцевого та релокованого бізнесу про нові можливості, що сприятиме швидкому залученню інвестицій у наш регіон.

         Інтерактивна карта створена ГО Кременецький центр підтримки бізнесу та розвитку громад в рамках Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» та Фонд Східна Європа.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь