Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Юні кременчани – учасники фінального етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад

Дата: 04.04.2023 16:42
Кількість переглядів: 347

Фото без опису

 

 

Відповідно до наказу департаменту освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації № 56/2.1-06 від 29.03.2023 «Про участь команд Тернопільської області у проведенні ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2022/2023 навчальному році» п’ятеро учнів закладів освіти Кременецької територіальної громади стануть учасниками ІV (фінального) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад.

З огляду на дію військового стану, в очній формі цьогоріч  пройдуть олімпіади лише з трьох предметів: з української мови і літератури, математики та фізики.

 

        На фото – відкриття олімпіади з фізики, м. Івано-Франківськ

Фото без опису

 

На олімпіаді з фізики, що проходить з 02 по 07 квітня в Івано-Франківську, Тернопільську область представляє Діоген Марков, учень НВК «Кременецька ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 - ДНЗ». Діоген самотужки готувався до фінальних випробувань, бо його наставник Коряк Петро Павлович з перших днів війни боронить нашу землю від агресора.    На фото Діоген – перший справа.

Фото без опису

 

 

Ще з декількох предметів  олімпіади будуть проведені у дистанційному форматі. Ми чекаємо на виступ наших кременчан  Юлії Іскри (8 клас) та Богдана Остапчука (11 клас) у складі  команд з біології та географії. Обоє – учні Волинського ліцею імені Нестора Літописця. Вікторія Денисюк, учениця 9 класу Кременецького академічного ліцею імені У. Самчука, є членом обласної команди з хімії.

Відразу двоє учнів з Кременця захищатимуть честь області на олімпіаді з астрономії: Софія Скакальська, учениця 10 класу Кременецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 та Діоген Марков, учень 11 класу навчально-виховного комплексу «Кременецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5 – дошкільний навчальний заклад».

Пишаємось нашими учнями, які знають ціну знанням, уміють їх здобувати, готові боротись і перемагати!

Зичимо успіхів і переконані, що участь у фінальному етапі  олімпіад – це не лише нагода  перевірити свої знання, а й  можливість знайти нових друзів, зарядитись позитивом від спілкування з однолітками з усіх куточків нашої держави.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь