A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Тривають посівні роботи

Дата: 19.05.2023 12:33
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

         На філії «Рідний край» посівна у розпалі.

         У планах підприємства на цей рік засіяти 28 556 га. посівних площ. Відповідно відведено 11 341 га під сою, 9 333 га під кукурудзу, 5 361 га під озиму пшеницю та 1 391 га під озимий ріпак, а 1 130 га під цукровий буряк та багаторічні трави.  Також триває обробіток озимих культур проти хвороб та шкідників.

 

         Проте не можна забувати і про догляд за культурами, зокрема за озимою пшеницею. Днями на підприємство приїхали партнери із BASF AgriculturalSolutions Україна. Разом з регіональним агрономом Олегом Бурком та директором Юрієм Федорчаком фахівці виїхали на поле, щоб оглянути сходи та отримати зовнішню консультацію, щодо подальшого догляду та обробітку культур. 

 

         «Робота в полі ведеться 24 години на добу. Всі наші зусилля спрямовані на підтримку економіки країни та забезпечення продовольчої безпеки. Щоб підвищити продуктивністьроботи,ми інвестували у оновлення сільськогосподарської техніки, придбали нові посівні агрегати Orthman, HarvestStrip-till та обприскувач JohnDeere. Ми активно впроваджуємо сучасні технології точного землеробства, ще на етапі підготовки грунту. Також у нас стартував і триває диференційований посів та диференційоване внесення мінеральних добрив виключно на тих ділянках поля і в обсягах, яких вони дійсно потребують. Вже на цьому етапі завдяки технологіям ми можемо контролювати якість виконання посівних робіт навіть до появи сходів. Це дає можливість оперативно приймати рішення для покращення врожайності», - розповідає Юрій Федорчак.

 

         Загалом в компанії МХП зазначають, що планують засіяти практично усі наявні площі - 352,5 тис га у 12 областях України. З них зерновими  та олійними культурами - 255,5 тис. га. Решта площ – нішеві та технічні культури. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь