A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Кременецька міська рада оголошує конкурс проєктів Громадського бюджету-2024

Дата: 25.05.2023 11:54
Кількість переглядів: 188

Фото без опису

         Кременецька міська рада запрошує усіх охочих долучитися до Громадського бюджету в Кременецькій міській територіальній громаді.

         Поданняпроєктів від мешканців громади для участі в конкурсі, реалізація яких планується у 2024 році,  розпочинається вже з 01 червня 2023 року та триватиме до 30 червня 2023 року включно.

         Подавати проєкти можна через платформу електронної демократії EDEM за посиланням https://budget.e-dem.ua/6110700000 за такими типами: Безпека та громадський порядок, Дорожнє господарство, Енергозбереження, Комунальне господарство, Культура та туризм, Навколишнє середовище, Освіта, Соціальний захист, Спорт, Телекомунікації, зв’язок та інформаційні технології, Транспорт на суму до 200 тис.грн. Окремо подаються проєкти, реалізація яких планується в межах міста та проєкти, реалізація яких планується в межах сільських населених пунктів.

         Майбутнє голосування за подані проєкти передбачає право кожного мешканця підтримати два проєкти, реалізація яких планується в межах міста та за 2 проєкти, реалізація яких планується в межах сільського населеного пункту.

         Більш детально з описом категорій проєктів та іншими деталями можна ознайомитись у Положенні про Громадський бюджет Кременецької міської територіальної громади, затвердженого рішенням сесії Кременецької міської ради від 27.04.2021 року №829 «Про затвердження Положення про громадський бюджет Кременецької міської територіальної громади» та внесеними змінами згідно рішень від 29.07.2021 року №1779 та від 03.05.2022 року №3862 «Про внесення змін в Положення про громадський бюджет Кременецької міської територіальної громади»розміщеному на офіційному сайті Кременецької МТГ у розділі «Громадський бюджет» - «Положення про Громадський бюджет» та «Параметри громадського бюджету» за посиланням http://kremenetska.gromada.org.ua/hromadskyy-byudzhet-10-39-52-18-07-2019/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь