Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Бібліотека Хаб цифрової освіти

Дата: 23.06.2023 12:31
Кількість переглядів: 137

Фото без опису

 

 

               Швидкий розвиток інформаційних технологій вимагає від сучасної людини вміти користуватися Інтернетом та добре володіти різноманітними цифровими інструментами.

            Працюючи над створенням «держави у смартфоні», Мінцифра розробила портал державних послуг та мобільний за стосунок «Дія». Можливість вільно користуватись Інтернетом та різноманітними сервісами бібліотеки —  є базовою потребою для людей.

             Таким Хабом в Кременці є міська філія ПБ ім.. Ю. Словацького, яка протягом 20 – 22 червня провела тренінг з цифрової грамотності на тему «Базові цифрові навички для людей  елегантного віку» з групою «воїнів-афганців».

             Учасники тренінгу, маючи потребу в спілкуванні з колишніми однополчанами, пошуку зниклих безвісті, змін до законодавчих актів України, правильно сформулювати запит,  реєстрації та дзвінках через соцмережі, сервісах для запису до лікаря та замовлення ліків, як переказати кошти через Приват24, переглянули блок серіалів на відповідну тематику в програмі «Дія. Освіта» та спробували засвоїти знання на практиці.

             Метою заходу було допомогти користуватися електронними послугами, підвищити рівень своїх цифрових навичок, вміти бути у безпеці в онлайновому просторі.

             Бібліотека Хаб цифрової освіти прагне, щоб кожен користувач, незалежно від віку, статі, професії отримав належний сервіс обслуговування з навчання цифрової грамотності та безплатний доступ до платформи «Дія». Цифрова освіта.», а також  консультаційну допомогу від фахівців Хабу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь