Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

Дата: 27.06.2023 16:37
Кількість переглядів: 221

Фото без опису

 

 

     1. Зняття показань засобів вимірювальної техніки вузла (вузлів) розподільного обліку води (лічильників).

Відповідно до пункту 22 ІНДИВІДУАЛЬНОГО ДОГОВОРУ про надання послуг з централізованого водопостачання та  централізованого водовідведення опублікованого на сайті Кременецької міської ради 20 квітня 2022 року - Зняття показань засобів вимірювальної техніки вузла (вузлів) розподільного обліку послуги з централізованого водопостачання та передача показів Виконавцю  щомісяця здійснюється СПОЖИВАЧЕМ в період з 25 по 3 число в один з таких способів:

  • за номером телефону: 2 26 18, 098 0966713 (viber);
  • особисто в абонентському відділі за адресою місто Кременець вулиця Словацького, 6.

У разі недопущення споживачем (його представником) виконавця або іншої особи, яка здійснює розподіл обсягів послуг, до відповідного вузла обліку для зняття показань або в разі ненадання у визначений договором строк споживачем виконавцю або іншій особі, яка здійснює розподіл обсягів послуг, показань відповідного вузла обліку, якщо такі показання згідно із законом або договором зобов’язаний знімати споживач, для цілей комерційного або розподільного обліку виконавцем протягом трьох місяців приймається середньодобове споживання таким споживачем послуг за попередні 12 місяців, а у разі відсутності такої інформації - за фактичний час споживання послуг, але не менше 15 діб.

У разі відсутності інформації про показання вузлів обліку та/або недопущення споживачем виконавця або іншої особи, яка здійснює розподіл обсягів послуг, до відповідного вузла обліку для зняття показань після закінчення тримісячного строку з дня недопуску виконавець зобов’язаний здійснювати розрахунки з такими споживачами як із споживачами, приміщення яких не оснащені вузлами розподільного обліку, що становить (на одного проживаючого):

  • водопостачання – 119,80 грн/чол*міс;
  • водовідведення -  89,35 грн/чол*міс;
  • водопостачання і водовідведення – 209,15 грн/чол*міс.

 

 

    2.  ПОВІРКА ЛІЧИЛЬНИКІВ

Для усіх лічильників води установлено міжповірочний інтервал 4 роки (наказ Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 13.10.2016 № 1747 «Про затвердження міжповірочних інтервалів законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації, за категоріями», зареєстрований у Мін’юсті 01.11.2016 за №1417/29547).

Згідно із законами України «Про метрологію та метрологічну діяльність» №1314-VII від 05.06.2014 та «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» №2119-8 від 22.06.2017, неповірені лічильники не є приладами обліку води, і КП «Міськводгосп» не має права проводити по них розрахунки.

Виходячи з вищевказаного, кожен споживач повинен контролювати терміни повірки лічильника, адже якщо лічильник не пройшов повірки у визначений термін, надавач послуги має повне право здійснювати нарахування по нормі, не беручи до уваги показники лічильника.

Відповідно до пункту 26 ІНДИВІДУАЛЬНОГО ДОГОВОРУ про надання послуг з централізованого водопостачання та  централізованого водовідведення - заміна і обслуговування, зокрема огляд, опломбування/ розпломбування, ремонт (у тому числі з демонтажем, транспортуванням і монтажем) та періодична повірка вузла (вузлів) розподільного обліку, здійснюються за рахунок СПОЖИВАЧА.

Порядок проведення державної повірки:
-    подати заяву про виклик представника комунального підприємства КП «Міськводгосп» для зняття пломби та складання акту - абонентський відділ за адресою місто Кременець вулиця Словацького, 6 (телефон для довідки: 22618, 098 0966713)

-    зняти лічильник(и) води і здати на повірку в ДП  «Тернопільстандартметрологія», що знаходиться за адресою: м. Тернопіль  вул.. Оболоня, 4 (конт. тел. моб. 0673407847), або в будь-якому іншому    підприємстві, яке має відповідний дозвіл та ліцензію на виконання даних робіт.
-    встановити прилад(и) обліку після повірки;
викликати представника КП «Міськводгосп» за тел. 22618, 098 0966713 , для опломбування приладу(ів) обліку та складання акта про опломбування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь