Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

У топі професій, за якими жителі Тернопільщини отримали ваучери на навчання, - екстрений медичний технік, кухар, тракторист, водій

Дата: 18.07.2023 15:45
Кількість переглядів: 99

Фото без опису

Цьогоріч через місцеві підрозділи Тернопільського обласного центру зайнятості ваучери на навчання отримали 255 жителів області (з них 93 жінки, 8 переселенців, 2  особи з інвалідністю).

Більшість краян обрали навчання чи підвищення кваліфікації у сферах ІТ-технологій та медицини, за професіями – кібербезпека, медицина, фармація, медсестринство.

120 осіб отримали ваучери на навчання чи підвищення кваліфікації за робітничими професіями. У топі - екстрений медичний технік, кухар, тракторист, водій. Також краяни здобуватимуть професії: електрогазозварник, швачка, плодоовочівник, кондитер, закрійник, машиніст дорожньо-будівельних машин, токар, бджоляр.

За детальною інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості, в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) або у відділ активних програм зайнятості управління реалізації політики зайнятості Тернопільського обласного центру зайнятості за тел. 0635765756.

Довідково:

Ваучер на навчання видається службою зайнятості деяким категоріям громадян, які не зареєстровані в центрах зайнятості як безробітні і мають професійно-технічну, фахову передвищу чи вищу освіту.

Навчатися за ваучером можна за 123 професіями та спеціальностями сфер ІТ-технологій, будівництва, транспорту, освіти, медицини, сільського господарства, соціального обслуговування, самостійно обравши професію чи спеціальність, заклад освіти у межах України та форму навчання: стаціонарну, заочну чи дистанційну.

Оплата ваучера здійснюється Фондом загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. Вартість ваучера – не більше 10-кратного розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб (26840 грн). Якщо вартість навчання перевищує цю суму, то роботодавець або особа доплачує самостійно.

За детальною інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості, в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) або у відділ активних програм зайнятості управління реалізації політики зайнятості Тернопільського обласного центру зайнятості за тел. 0635765756.

Корисні посилання:

Як отримати ваучер на навчання? 

Додаткова інформація про отримання ваучерів .

Перелік навчальних закладів, для навчання в яких може бути виданий ваучер


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь