A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Скликання чергової тридцять п’ятої сесії Кременецької міської ради VІІІ скликання

Дата: 01.08.2023 12:28
Кількість переглядів: 384

  Фото без опису

 

                                                            РОЗПОРЯДЖЕННЯ                                

                                                    КРЕМЕНЕЦЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ

 

від 28 липня   2023 року                                                                №  138 - ОД

 

Про скликання чергової тридцять п’ятої сесії                                                    

Кременецької міської ради VІІІ скликання

Відповідно до частини 2 статті 42 та частини 3  статті 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розділів 4, 5 Регламенту Кременецької міської ради, розглянувши розроблені проекти рішень, які потребують розгляду радою, а також на виконання рішення Рівненського міського суду Рівненської області від 03.05.2023 року по справі №509/12405/22, керуючись пунктом 8.2.1 Розділу 8 Статуту Комунального некомерційного підприємства «Кременецька опорна лікарня» Кременецької міської ради затвердженого рішенням сесії Кременецької міської ради від 23.06.2022 року №3904, враховуючи п. 5.1, 5.2 Розділу  V Строкового трудового договору (Контракту) з Директором комунального некомерційного підприємства від 22.11.2019 року  та додатковою угодою до контракту від 21.01.2021 року укладених між Кісілем П. В. та Кременецькою міською радою,  відповідно статті 57, 62 ГК України,  частини третьої статті 10 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 7 статті 16, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  

 

1. Скликати чергову тридцять п’яту сесію Кременецької міської ради VІІІ скликання, 08 серпня 2023 року о 10.00 год. в залі засідань адміністративного приміщення Кременецької міської ради за адресою вул. Шевченка, 56.

2. На розгляд ради винести такі питання:

         1. Про виконання рішення Рівненського міського суду Рівненської області від 03.05.2023 року по справі №509//12405/22.

Доповідає:  Олена ТАРТАК – начальник юридичного відділу.

         2. Про безоплатну передачу  автомобільних запчастин та комплектуючих

Доповідає: Оксана ПИЛИПОВИЧ – спеціаліст І категорії відділу оборонної та мобілізаційної роботи

         3. «Про безоплатну передачу  канцелярських товарів   »

 Доповідає: Оксана ПИЛИПОВИЧ – спеціаліст І категорії відділу оборонної та мобілізаційної роботи.

           4.  Про безоплатну передачу  комп’ютерного обладнання.

Доповідає: Оксана ПИЛИПОВИЧ – спеціаліст І категорії відділу оборонної та мобілізаційної роботи

         5. Про внесення змін в Програму  соціальної підтримки   малозахищених верств населення   «Турбота» на 2022-2024 роки

Доповідає:   Роман НАБОК – Начальник управління   соціального захисту населення   та охорони  здоров’я.

         6.  «Про внесення змін до Програми підтримки осіб, які брали участь в операції об'єднаних сил, АТО, та членів сімей загиблих під час проведення операції об'єднаних сил, АТО, членів сімей Героїв Небесної Сотні, постраждалих учасників Революції Гідності та членів сімей осіб, які загинули захищаючи Батьківщину під час воєнного стану, веденого Указом Президента України від 24.02.2022 року №64/2022»

Доповідає: Роман НАБОК – Начальник управління   соціального захисту населення   та охорони  здоров’я.

         7.   Про затвердження  внесення змін в Програму сприяння територіальній  обороні  в Кременецькій міськой територіальній громаді  на 2022-2024роки..

Доповідає: Доповідає: Оксана ПИЛИПОВИЧ – спеціаліст І категорії відділу оборонної та мобілізаційної роботи.

        8. Про затвердження звіту про  використання коштів резервного  фонду місцевого бюджету Кременецької    міської територіальної громади за    січень - червень 2023 року

Доповідає: Алла СТЕЦЮК – начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та проектного менеджменту Кременецької міської ради.

          9.  Про затвердження положення  про порядок оплати та   надання пільг по оплаті за   навчання в мистецьких школах   Кременецької міської територіальної громади

Доповідає: Ганна БОБРОВСЬКА  - начальник відділу культури і туризму Кременецької міської ради.

         10. Про визнання балансоутримувачем захисних споруд цивільного захисту КП  «Кременецьблагоустрій»

      Доповідає: Наталія САХАРОВСЬКА – головний спеціаліст відділу житлово -комунального господарства, благоустрою, інфраструктури та комунальної власності.

    11. Про погодження наміру щодо передачі  в оренду майна комунальної власності   Кременецької міської територіальної    громади за результатами проведення   аукціону

          Доповідає: Наталія САХАРОВСЬКА – головний спеціаліст відділу житлово -комунального господарства, благоустрою, інфраструктури та комунальної власності.

           12. Про внесення змін в рішення сесії Кременецької міської ради № 2621 від 22.10.2021 року «Про затвердження Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Кременецької міської територіальної громади, що підлягають передачі в оренду на аукціоні.

         Доповідає: Наталія САХАРОВСЬКА – головний спеціаліст відділу житлово -комунального господарства, благоустрою, інфраструктури та комунальної власності.

         13. Про погодження наміру щодо передачі  в оренду майна комунальної власності  Кременецької міської територіальної  громади без проведення аукціону

          Доповідає: Наталія САХАРОВСЬКА – головний спеціаліст відділу житлово -комунального господарства, благоустрою, інфраструктури та комунальної власності.

        14.  Про внесення змін в рішення сесії  Кременецької міської ради №1405    від 17.06.2021 року «Про внесення   змін до Переліку другого типу об’єктів  оренди, які підлягають передачі в   оренду без проведення аукціону»

           Доповідає: Наталія САХАРОВСЬКА – головний спеціаліст відділу житлово -комунального господарства, благоустрою, інфраструктури та комунальної власності

       15. Про внесення змін в Програму  «Збереження культурної спадщини Кременецької міської територіальної   громади на 2021-2026 роки» затвердженої    рішенням сесії Кременецької міської ради  від 17 червня 2021 року  № 1420.

            Доповідає: Микола МАТВІЮК - заступник міського голови з питань  діяльності виконавчих органів ради

      16. Про затвердження програми сприяння діяльності 5 державної пожежно-рятувальної частини п’ятого державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Тернопільській області на  2023-2025 роки.

      Доповідає:  Юліан  ЛАНОВЕЦЬКИЙ – начальник відділу муніципальної інспекції, взаємодії з правоохоронними органами та цивільного захисту населення.

      17. Про затвердження Програми мобілізації зусиль Кременецької міської територіальної громади в особі Кременецької міської ради, Кременецької ДПІ Головного управління ДПС у Тернопільській області Державної податкової служби України із забезпечення надходжень до місцевого бюджету на 2024-2026 роки.

               Доповідає: Надія ТІМАХОВА - начальник фінансового управління Кременецької міської ради.

    18. Про затвердження звіту про виконання місцевого бюджету Кременецької міської територіальної громади за перше півріччя 2023 року.

               Доповідає: Надія ТІМАХОВА - начальник фінансового управління Кременецької міської ради.

         19. Про внесення змін до місцевого бюджету Кременецької міської територіальної громади на 2023 рік.

      Доповідає: Надія ТІМАХОВА - начальник фінансового управління Кременецької міської ради.

          20.   Про внесення змін до кількісного та  персонального складу виконавчого    комітету Кременецької міської ради   VIІІ скликання   

Доповідає:   Ірина СОБЧУК - начальник відділу кадрів  та з питань служби в органах місцевого самоврядування .

        21.  Про надання дозволу на створення органу самоорганізації  населення «Вуличний комітет «Фещуки» на території Кременецької міської територіальної громади

Доповідає:  Олександр  ПУРДИК – начальник відділу ЖКГ, благоустрою, інфраструктури та комунальної власності.

 

Про розгляд заяв, звернень громадян, клопотань підприємств, установ і організацій.

Юридичний відділ

Перелік проектів рішень підготовлених на 35-ту сесію  8 скликання Кременецької міської ради

№ пп

ПІП

Короткий зміст заяви

Пропозиція спеціаліста

  1.  

Скакальський Руслан Анатолійович

Про укладення попереднього договору оренди земельної ділянки для обслуговування нежитлової будівлі із гр. Скакальським Русланом Анатолійовичом

 

Надати дозвіл на укладення попереднього договору оренди земельної ділянки для обслуговування об’єкту нерухомого майна із гр. Скакальським Русланом Анатолійовичем –площею 0,03 га – с. Колосова, вул. Центральна, строком на 11 місяців та ставкою орендної плати 12 %.

 

  1.  

ФОП Голендер Андрій Ярославович

Про розірвання договору сервітутного (обмеженого) використання земельної ділянки, яка розташована за адресою вул. Шевченка, 1А в м. Кременець Тернопільська область

Розірвати договір сервітутного (обмеженого) використання земельної ділянки від 27 квітня 2021 року щодо земельної ділянки, яка розташована за адресою вул. Шевченка, 1А в м. Кременець, Тернопільська область, укладений між Кременецькою міською радою та ФОП Голендером Андрієм Ярославовичем.

  1.  

ФОП Власенко Лариса Петрівна

Про укладення договору сервітутного (обмеженого) використання земельної ділянки, яка розташована за адресою вул. Шевченка, 1А в м. Кременець Тернопільська область

Укласти договір сервітутного (обмеженого) використання земельної ділянки із ФОП Власенко Ларисою Петрівною щодо земельної ділянки, яка розташована за адресою вул. Шевченка, 1А в м. Кременець, Тернопільська область, площею 0,0060 га, платою 12% від нормативної грошової оцінки в рік, строком на одинадцять місяців.

  1.  

ФОП Голичук Світлана Василівна

Про розірвання договору сервітутного (обмеженого) використання земельної ділянки, яка розташована за адресою вул. Дубенська, 138 в м. Кременець Тернопільська область

Розірвати договір сервітутного (обмеженого) використання земельної ділянки від 10 квітня 2018 року щодо земельної ділянки, яка розташована за адресою вул. Дубенська, 138 в м. Кременець, Тернопільська область, укладений між Кременецькою міською радою та ФОП Голичук Світланою Василівною.

 

  1.  

ФОП Гіпський Олег Георгійович

Про укладення договору сервітутного (обмеженого) використання земельної ділянки, яка розташована за адресою вул. Дубенська, 138 в м. Кременець Тернопільська область

Укласти договір сервітутного (обмеженого) використання земельної ділянки із ФОП Гіпським Олегом Георгійовичем щодо земельної ділянки, яка розташована за адресою вул. Дубенська, 138 в м. Кременець, Тернопільська область, площею 0,0024 га, платою 12% від нормативної грошової оцінки в рік, строком на одинадцять місяців

  1.  

Громадськаї організація «Вірлянка»

Про розгляд звернення громадської організації «Вірлянка».

Укласти із Громадською організацією «Вірлянка» договір тимчасового зберігання і використання земель водного фонду площею 19,85 га, для рибогосподарських потреб, що знаходяться в межах населеного пункту с. Кімната Кременецької міської ради, строком на один рік або до продажу права на земельну ділянку на аукціоні (земельних торгах) та укладення договору оренди земель водного фонду, із ставкою плати 6% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

  1.  

Коноваленко Віра Григорівна

Про розгляд звернення гр. Коноваленко В. Г. про продовження строку дії договору оренди землі від 22 серпня 2005 року

Продовжити строк дії договору оренди землі від 23 серпня 2005 року, укладений між Кременецькою міською радою та Коноваленко Вірою Григорівною, щодо земельної ділянки, що знаходиться за адресою вул. Шевченка, №78а, м. Кременець, Тернопільська область, кадастровий номер 6123410100:02:021:0095, поновивши на новий строк терміном на 20 (двадцять) років, шляхом укладання додаткової угоди до договору оренди землі від 23 серпня 2005 року, зареєстрованого у Кременецькому районному відділі Тернопільської регіональної філії Центру ДЗК від 26.09.2005 року № 040565100302.

 

Управління архітектури, житлово-комунального господарства та земельних відносин Кременецької міської ради

Перелік проектів рішень підготовлених на 35-ту сесію   8 скликання Кременецької міської ради

ПІП

Короткий зміст заяви

  1.  

Управління архітектури, ЖКГ та земельних відносин (Юрчик Микола Семенович)

Про надання дозволу на розроблення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  площею 0,0811 га в с. Дунаїв (6123482300:01:001:0014)

  1.  

Управління архітектури, ЖКГ та земельних відносин (Войтюк Павло Олександрович)

Про надання дозволу на розроблення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки  для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд 0,3505 га в с. Білокриниця (6123480700:02:001:0552)

Земельний відділ

Перелік проектів рішень підготовлених на 35-ту сесію  8 скликання Кременецької міської ради

№ пп

ПІП

Короткий зміст проекту рішення

  1.  

 гр. Пастернак Жанна Федорівна

 Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі на /місцевості/ площею  0.1000 га, за кадастровим номером 6123410100:02:010:0220 для будівництва, обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Вербова, 29 в м. Кременець

  1.  

гр. Синішина Галина Степанівна

Затвердити гр. Синішиній Галині Степанівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі на /місцевості/ площею  0.1000 га, за кадастровим номером 6123410100:02:012:0205 для будівництва, обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Старого Детюка, 49а в м. Кременець

  1.  

гр. Гуславська Ядвіга Петрівна

Затвердити гр. Гуславській Ядвізі Петрівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі на /місцевості/ площею  0.0500 га, за кадастровим номером 6123410100:02:009:0176 для будівництва, обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Моргви, 21 в м. Кременець

  1.  

гр. Гуславський Володимир Миколайович

Затвердити  Гуславському Володимиру Миколайовичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі на /місцевості/ площею  0.0500 га, за кадастровим номером 6123410100:02:009:0175 для будівництва, обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Моргви, 21 в м. Кременець

  1.  

гр. Василина Галина Кузьмівна

Затвердити гр. Василині Галині Кузьмівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі на /місцевості/ площею  0.1505 га, за кадастровим номером 6123480700:02:004:0174 для будівництва, обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Підлісна, 82 в с. Білокриниця

  1.  

гр. Василина Галина Кузьмівна

Затвердити гр. Василині Галині Кузьмівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі на /місцевості/ площею  0.2000 га, за кадастровим номером 6123480700:02:001:0787 для ведення особистого селянського господарства  в  с. Білокриниця

  1.  

гр. Деревінська Віра Іванівна

Затвердити гр. Деревінській Вірі Іванівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі на /місцевості/ площею 0.1000 га, за кадастровим номером 6123410100:02:014:0103 для будівництва, обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Вериківського, 25 в м. Кременець

  1.  

ОСББ «107 КРЕМЕНЕЦЬКОЇ ДИВІЗІЇ 18»

Затвердити ОСББ «107 КРЕМЕНЕЦЬКОЇ ДИВІЗІЇ 18» проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, площею 0.1345 га, за кадастровим номером 6123486200:04:001:0578  та площею 0.3030 га, за кадастровим номером 6123486200:04:001:0580  для обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Київська, 18  в  м. Кременець за рахунок земель не наданих у власність та постійне користування в межах населеного пункту, забудовані землі в т. ч. громадського призначення

  1.  

гр. Антонюк Олег Анатолійович

Затвердити гр. Антонюку Олегу Анатолійовичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі на /місцевості/ площею  0.1800 га, за кадастровим номером 6123480700:02:004:0174 для будівництва, обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Підлісна, 40 в с. Малі Бережці

  1.  

гр. Ейсмонт Василь Петрович, гр. Ейсмонт Лідія Федорівна

Затвердити гр. Ейсмонту Василю Петровичу та гр. Ейсмонт Лідії Федорівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі на /місцевості/ площею 0.0790 га для будівництва, обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за кадастровим номером 6123410100:02:018:0202 по вул. Корольова,70 в м. Кременець

  1.  

гр. Бейзим Віктор Петрович, гр. Дзяд Зоя Петрівна

Затвердити гр. Бейзиму Віктору Петровичу та гр. Дзяд Зої Петрівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі на /місцевості/ площею  0.0714 га, за кадастровим номером 6123410100:02:001:0402 для будівництва, обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. О.Лятуринської, 42 в м. Кременець

  1.  

Дворановська Надія Анатоліївна

Затвердити гр. Дворановській Надії Анатоліївні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі на /місцевості/ площею 0.1000 га, за кадастровим номером 6123410100:02:018:0187 для будівництва, обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ст. Детюка, 54 в м. Кременець

  1.  

гр. Філик Олена Миколаївна

Затвердити гр. Філик Олені Миколаївні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі на /місцевості/ площею 0.1000 га, за кадастровим номером 6123410100:02:015:0416 для будівництва, обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Глінки, 2г в м. Кременець

  1.  

гр. Черняк Валентина Олексіївна

Затвердити гр. Черняк Валентині Олексіївні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі на /місцевості/ площею 0.1000 га, за кадастровим номером 6123410100:02:012:0209 для будівництва, обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Старого Детюка, 49 в м. Кременець

  1.  

гр. Гуцуляк Вадим Васильович

Затвердити гр. Гуцуляку Вадиму Васильовичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на (місцевості) площею 0.0026 га для будівництва індивідуальних гаражів, за кадастровим номером 6123410100:02:020:0365 по вул. Куличівка, 19а в м. Кременець

  1.  

гр. Данилюк Розалія Григорівна

Затвердити гр. Данилюк Розалії Григорівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі на /місцевості/ площею  0.2500 га, за кадастровим номером 6123410100:02:005:0172 для будівництва, обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Мануїльського, 50 с. Бонівка

  1.  

гр. Валецький Олександр Олегович

Затвердити гр. Валецькому Олександру Олеговичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі на /місцевості/ площею  0.0732 га, за кадастровим номером 6123410100:02:005:0172 для будівництва, обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по провул. Дубенський, 2   в м. Кременець

  1.  

гр. Блозва Сергій Іванович

Затвердити гр. Блозві Сергію Івановичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на (місцевості) площею 0.0100 га для будівництва індивідуальних гаражів, за кадастровим номером 6123480700:01:010:0018 по вул. Вокзальна, 9б в м. Кременець

  1.  

гр. Гринюк Марія Федорівна та гр. Гринюк Юрій Федорович

Затвердити гр. Гринюк Марії Федорівні та гр. Гринюку Юрію Федоровичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі на /місцевості/ площею 0.1000 га для будівництва, обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за кадастровим номером 6123410100:02:020:0864 по пров. Промисловий, 26а в м. Кременець

  1.  

гр. Іваськевич Андрій Михайлович

Затвердити гр. Іваськевичу Андрію Михайловичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі на /місцевості/ площею 0.0681 га, за кадастровим номером 6123410100:02:009:0180 для будівництва, обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Моргви, 1А в м. Кременець

  1.  

гр. Кибалюк Тетяна Олександрівна

Затвердити гр. Кибалюк Тетяні Олександрівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі на /місцевості/ площею 0.1000 га, за кадастровим номером 6123410100:02:003:0213 для будівництва, обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Плитниця І, 60 в м. Кременець

  1.  

гр. Данилюк Ганна Богданівна

Затвердити гр. Данилюк Ганні Богданівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) встановлення  меж земельної  ділянки   в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку ,господарських будівель та споруд  площею 0,1900га  кадастровий номер  6123486200:03:001:0480  в  с. Підлісці по вул. Миру, 5 Кременецького району Тернопільської області 

  1.  

гр. Данилюк Ганна Богданівна

Затвердити гр. Данилюк  Ганні Богданівні  технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення )  меж земельних  ділянок   в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства   площею 0,1184 га  кадастровий номер  6123486200:03:001:0488  та площею 0,1337 га за кадастровим номером 6123486200:03:001:0484 в межах населеного пункту с. Підлісці   Кременецького району Тернопільської області 

  1.  

гр. Тарковська Ірина Сергіївна та Тарковська  Анфіса Петрівна

Затвердити  гр. Тарковській Ірині Сергіївні та Тарковській  Анфісі Петрівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із зміною  конфігурації  (без зміни площі) земельної ділянки  площею 0,2131га за кадастровим номером 6123482600:02:001:0589 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Кременецька, 29 в с. Жолоби Кременецького району   Тернопільської області 

  1.  

гр. Кальмук Юлія Петрівна

Затвердити гр. Кальмук Юлії Петрівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1406 га (кадастровий номер 6123482300:02:001:0358) за адресою: с. Дунаїв, вул. Молодіжна, 10

  1.  

гр. Цимбровська Світлана Сергіївна

гр. Вознюк Володимир Сергійович

Затвердити гр. Цимбровській Світлані Сергіївні та Вознюку Володимиру Сергійовичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею  0.2500 га для будівництва, обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, за кадастровим номером 6123483100:02:002:0008 по вул. Садова, 12 в с. Колосова

  1.  

гр. Базилян Марія Пилипівна

Затвердити гр. Базилян Марії Пилипівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею  0.2500 га для будівництва, обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, за кадастровим номером 6123483100:02:001:0342 по вул. Миру, 11 в с. Колосова

  1.  

гр. Воркун Неоніла Іванівна

Затвердити гр. Воркун Неонілі Іванівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі на /місцевості/ площею 0.2500 га, за кадастровим номером 6123483100:02:001:0343 для будівництва, обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Набережна, 37 в  с. Колосова

  1.  

гр. Яремко Галина Павлівна

Затвердити гр. Яремко Галині Павлівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі на /місцевості/ площею 0.2100 га, за кадастровим номером 6123483100:03:001:0555для будівництва, обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Лесі Українки, 41  в  с. Рудка

  1.  

гр. Амелянович Іуліянія Іванівна

 

Затвердити гр. Амелянович Іуліянії Іванівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1431 га (кадастровий номер 6123480700:02:001:0791) за адресою: с. Білокриниця, вул. Вікторовського, 66

  1.  

гр. Амелянович Світлана Іванівна

гр. Амелянович Костянтин Костянтинович

Затвердити гр. Амелянович Світлані Іванівні та гр. Амеляновичу Костянтину Костянтиновичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1253 га (кадастровий номер 6123480700:02:001:0790) за адресою: с. Білокриниця, вул. Замкова, 54

  1.  

гр. Мидлик Павло Сергійович

Затвердити гр. Мидлику Павлу Сергійовичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,25 га (кадастровий номер 6123481700:03:001:0318) за адресою: с. Града, вул. Глиняна, 10

  1.  

гр. Каняєв Микола Іванович

Затвердити гр. Каняєву Миколі Івановичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельних  ділянок в натурі на /місцевості/ загальною  площею 0,6012 га для ведення особистого селянського господарства, в тому числі: - земельна ділянка № 1 площею 0,1780 га за кадастровим номером  6123482300:01:001:1316, та земельна ділянка № 2 площею 0,4232 га за кадастровим номером 6123482300:04:001:0202,  що знаходяться в межах населеного пункту села Куликів  Кременецького району

  1.  

ВАТ «ТЕРНОПІЛЬ ОБЛЕНЕРГО»

Затвердити ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії (ЗТП-344) площею 0,0085 га (кадастровий номер 6123482000:01:001:1302) в оренду терміном на 49 (сорок дев’ять) років за межами населеного пункту с. Горинка

  1.  

гр. Мисан Микола Олександрович

Затвердити гр. Мисан Миколі Олександровичу проект землеустрою щодо зміни цільового призначення власної земельної ділянки площею 0.0550 га (кадастровий номер 6123486200:02:001:0567) для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу в с. Великі Млинівці Кременецького району

  1.  

гр. Мисан Микола Олександрович

Затвердити гр. Мисан Миколі Олександровичу проект землеустрою щодо зміни цільового призначення власної земельної ділянки площею 0.2837 га (кадастровий номер 6123486200:02:001:0686) для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу в с. Великі Млинівці Кременецького району

  1.  

гр. Залевська-Полелюк Наталія Георгіївна

Затвердити гр. Залевська-Полелюк Наталії Георгіївні проект землеустрою щодо зміни цільового призначення власної земельної ділянки площею 0.2500 га (кадастровий номер 6123480700:02:001:0770) для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу в с. Білокриниця Кременецького району

  1.  

гр. Борщик Роман Васильович

Дати дозвіл гр. Борщику Роману Васильовичу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 2,06 ум. кад. га згідно сертифікату на право на земельну частку (пай) ТР № 0189353 за межами населеного пункту с. Попівці

  1.  

Міська рада

Дати дозвіл Кременецькій міській раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0.1580 га для обслуговування нежитлової будівлі ЗДО «Джерельце» с. Рудка по вул. Лесі Українки,21.

  1.  

Міська рада

Дати дозвіл Кременецькій міській раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0.9400 га для обслуговування комплексу будівель Плосківської гімназії Кременецької міської ради Тернопільської області по вул. Шевченка Т. Г., 46 в с. Плоске

  1.  

ПМП «СТАР»

Дати дозвіл ПМП «СТАР» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу площею 0,0367 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Центральна, 4 в с. Дунаїв за рахунок земель не наданих у власність та постійне користування в межах населеного пункту, забудовані землі в т. ч. громадського призначення

  1.  

гр. Івахів Петро Васильович

Дати дозвіл гр. Івахів Петру Васильовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства площею 1,0200 га за адресою: с. Васелівка вул. Глиняна, 3А

  1.  

гр. Гаріян Сергій Васильович

Дати дозвіл гр. Гаріяну Сергію Васильовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення в оренду терміном на 49 років земельної ділянки для сінокосіння та випасання худоби площею 0,4831 га в с. Кімната за рахунок земель сільськогосподарського призначення в т. ч. пасовище

  1.  

Міська рада

Внести зміни в рішення сесії Кременецької міської ради № 4578 від 28 квітня 2023 року «Про розгляд звернення ГО «Спілка інвалідів АТО/ООС Кременеччини», викласти резолютивну частину рішення в наступній редакції:

  1. Дати дозвіл Кременецькій міській раді на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для рибогосподарських потреб орієнтовною площею 9.4664 га в с. Великі Бережці Кременецького району Тернопільської області за рахунок земель не наданих у власність та постійне користування в межах населеного пункту, землі водного фонду.
  2. Дати дозвіл Кременецькій міській раді на виготовлення паспорта водного об’єкту на став «Шкільний» орієнтовною площею 9.4664 га  в с. Великі Бережці Кременецького району Тернопільської області.
  1.  

Вольський Михайло Володимирович

Затвердити технічну документацію на земельну ділянку для будівництва та обслуговування ЖБГБС в с. Горинка  вул. Шевченка, 47, площею-0.2500 га., Кадастровий номер 6123482000:02:001:0513

  1.  

Мечик Микола Ілліч

Затвердити технічну документацію на земельну ділянку для будівництва та обслуговування ЖБГБС в с. Кушлин  вул.. Липова, 24, площею-0.2500 га., Кадастровий номер 6123482000:04:031:0208

  1.  

Мечик Надія Олексіївна

Затвердити технічну документацію на земельну ділянку для будівництва та обслуговування ЖБГБС в с. Кушлин  вул.. Липова, 30, площею-0.2500 га., Кадастровий номер 6123482000:04:031:0207

  1.  

Карпець Надія Федорівна

Затвердити технічну документацію на земельну ділянку для будівництва та обслуговування ЖБГБС в с. Духів  вул.. Ярова, 10, площею-0.2500 га., Кадастровий номер 6123482000:01:001:1783

  1.  

Гончарук Андрій Іванович

Затвердження тех. док. із ЗУ щодо вст./відн. меж земельної ділянки для  ведення ТВСГВ  площею 2,4856  га .в с. Кушлин Кадастровий номер 6123489400:01:001:0349

  1.  

Мечик Надія Олексіївна

Дати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1700 га., для ведення ОСГ в селі Кушлин

  1.  

Вольський Михайло Володимирович

Дати дозвіл гр. Вольському Михайлу Володимировичу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0745 га., для ведення особистого селянського господарства, в селі Горинка

  1.  

Гр. Мазурок Дмитро Михайлович

Затвердити звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу площею 0,5745 га за кадастровим номером 6123482300:02:001:0354, яка розташована по вул. Центральна, 1А в с. Дунаїв Кременецького району.

Продати гр. Мазурку Дмитру Михайловичу земельну ділянку для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу площею 0,5745 га за кадастровим номером 6123482300:02:001:0354 по вул. Центральна, 1А в с. Дунаїв Кременецького району за ціною 354 052,00 гривень (триста п’ятдесят чотири тисячі п’ятдесят дві гривні 00 коп.), згідно звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки

  1.  

Гр. Новак Алла Миколаївна

Затвердити гр. Новак Аллі Миколаївні технічну  документацію із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства площею 0,0900 га (кадастровий номер 6123483100:03:001:0554) за адресою: с. Рудка

  1.  

Гр. Новак Алла Миколаївна

Затвердити гр. Новак Аллі Миколаївні технічну  документацію із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства площею 0,1660 га (кадастровий номер 6123483100:03:001:0556) за адресою: с. Рудка

  1.  

ПП «Агро-Експрес-Сервіс»

Надати Кременецькій міській раді дозвіл на укладення договорів на управління спадщиною на земельні ділянки для товарного сільськогосподарського виробництва (не успадковані паї) загальною площею 14,7080 га згідно додатку 1, які знаходяться на території Гаївського старостинського округу (колишня Гаївська сільська рада) із ПП «Агро-Експрес-Сервіс»  строком на 11 місяців та розміром орендної плати 12 % від нормативної грошової оцінки 1 га ріллі по Тернопільській області

  1.  

Гр. Тихонюк Володимир Федорович

Затвердити акт комісійного обстеження і погодження межових знаків між суміжними землекористувачами гр. Тихонюком В.Ф. та гр. Голубовською Г.С. в м. Кременець по вул. Європейська, 23  від 30 травня 2023 року

  1.  

Гр. Білецька Тетяна Тарасівна

Затвердити звіт про експертно-грошову оцінку на земельну ділянку для будівництва та обслуговування будівель кредитно-фінансових установ площею 0.0436 га за кадастровим номером 6123410100:02:012:0203, яка розташована по     вул. Шевченка, 18А в м. Кременець

  1.  

Гр. Цьома Надія Олексіївна

Затвердити  гр. Цьомі Надії Олексіївні, технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) встановлення  меж земельних ділянок   в натурі (на місцевості)    для ведення особистого селянського господарства площею 0,1911га кадастровий номер  6123486200:02:001:0740 та площею 0,2175га кадастровий номер 6123486200:02:001:0738  в с. В. Млинівці

  1.  

ТОВ «Мрія Фармінг Полісся»

Передати ТОВ «Мрія Фармінг Полісся» в користування на умовах оренди терміном на  7 років та ставкою орендної плати 12 % від нормативної грошової оцінки земельні ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (проектні польові дороги)  загальною площею 2,6964 га (згідно додатку 1), які знаходяться за межами населеного пункту с. Жолоби

  1.  

Гр. Слободян Борис Володимирович

Надати дозвіл гр.  Слободяну Борису Володимировичу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі площею 0,0586 га (кадастровий номер 6123486200:04:001:0576) за адресою: м. Кременець вул. Горбача, 1Н

  1.  

Гр. Концевич Петро Степанович

Дати дозвіл гр. Концевичу Петру Степановичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства площею 0,0578 га за адресою: с. Іква вул. Центральна, 43А Кременецького району в межах населеного пункту

  1.  

ЖБК «Свій Дім»

Передати безоплатно у власність ЖБК «Свій Дім» земельні ділянки для колективного житлового будівництва загальною площею 0,88 га за адресою: м. Кременець вул. Захисників України (Льотчиків – Визволителів)

  1.  

ЖБК «Даймонд – Плаза»

Затвердити ЖБК «Даймонд-Плаза» проект землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0.1378 га, за кадастровим номером 6123410100:02:011:0192, для будівництва і обслуговування будівель торгівлі, яка знаходиться у Його власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Шевченка, 9Г в м. Кременець.

  1.  

РГ «Парафія Святої Мучениці Тетяни»

Дати дозвіл Релігійній Громаді «ПАРАФІЯ СВЯТОЇ МУЧЕНИЦІ ТЕТЯНИ» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із зміною меж та конфігурації земельної ділянки площею 0.4534 га для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій за кадастровим номером 6123410100:02:019:0440 по вул. Захисників України, 49А в м. Кременець.

  1.  

Міська рада

Вилучити з постійного користування ДІАЗУ земельну ділянку орієнтовною площею 1.50 га та дати дозвіл Кременецькій міській раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо проведення робіт з інвентаризації земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 1.50 га (07.08 земельні ділянки загального користування, які використовуються як зелені насадження загального користування) по вул. Чорновола В’ячеслава в м. Кременець

  1.  

Міська рада

Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної  ділянки  в натурі (на місцевості) для встановлення земельного сервітуту площею 0.0280 га на право проходу та проїзду  через земельну ділянку по вул. Дубенська в м. Кременець

 

 

97.Різне.

 

        3.Секретарю Кременецької міської ради Ігорю ОСТАПЧУКУ оприлюднити через засоби масової інформації та Інтернет-ресурси повідомлення про скликання чергової тридцять п’ятої сесії Кременецької міської ради VІІІ скликання, організувати підготовку та проведення пленарного засідання сесії міської ради, забезпечити організаційно-технічне проведення сесії міської ради.

 

4. Заступникам міського голови та керівникам структурних підрозділів міської ради своєчасно та якісно підготувати матеріали на пленарне засідання сесії міської ради та вчасно оприлюднити проєкти рішень сесії на сайті Кременецької міської ради.

 

5. На сесію запросити заступників міського голови, керівників структурних підрозділів міської ради, комунальних підприємств міської ради, керівників районної військової адміністрації та районної ради, представників громадських, політичних організацій та засобів масової інформації.

 

6. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Секретар ради                                                                            Ігор ОСТАПЧУК

 

З розпорядженням ознайомлені:

 

Олександр МАРИНЮК

Микола МАТВІЮК

Ігор ГУК

Ірина СОБЧУК

Павло РИМАР

Надія ТІМАХОВА

Юліан  ЛАНОВЕЦЬКИЙ

Наталія САХАРОВСЬКА

Ганна БОБРОВСЬКА

Алла СТЕЦЮК

Олена ТАРТАК

Роман НАБОК

Оксана ПИЛИПОВИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь