A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ КРЕМЕНЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 04.09.2023 08:33
Кількість переглядів: 197

Фото без опису

КРЕМЕНЕЦЬКА  МІСЬКА  РАДА

 

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від  25 серпня 2023 року                                                                     № 1329

 

 

Про встановлення тарифу на проїзд у міському

пасажирському автомобільному транспорті 

 

          З метою приведення у відповідність тарифу на послуги міського пасажирського транспорту економічно обґрунтованим витратам, з метою збереження діючої маршрутної мережі та задоволення потреб громадян у доступних, якісних і безпечних перевезеннях, розглянувши звернення Товариства з обмеженою відповідальністю «Автопарк Транс» №20 від 19.06.2023 року (вх. №179/02-22 від 19.06.2023) щодо розгляду та затвердження розрахунку економічно обґрунтованого тарифу на автобусних маршрутах загального користування міського сполучення, беручи до уваги лист Державної регуляторної служби України № 3319/20-23 від 17.08.2023 року, аналітичну довідку щодо аналізу розгляду розрахунку тарифу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах, протокол погодження тарифу за перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах, керуючись підпунктом «а» пункту 2 статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», законами України «Про автомобільний транспорт», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», «Про ціни і ціноутворення», Методикою проведення аналізу впливу регуляторного акту, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 №308 «Про затвердження методик проведення аналізу впливу та відстеження результативності регуляторного акту» (зі змінами), Методикою розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту, затвердженою наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 17.11.2009 р. №1175, виконавчий комітет Кременецької міської ради

 

В И Р І Ш И В :

          1. Встановити тариф на проїзд у міському пасажирському автомобільному транспорті в розмірі 12,00 грн. з пасажира за разове перевезення.

          2. Рекомендувати перевізникам, які надають транспортні послуги на міських автобусних маршрутах загального користування, здійснювати перевезення учнів загальноосвітніх навчальних закладів – у навчальні дні року без часових обмежень за наявності учнівського квитка за тарифом 5,00 грн. з пасажира за разове перевезення (в інший період – за тарифом 12,00 грн).

          3. Дане рішення набирає чинності з дня офіційного оприлюднення на офіційному сайті Кременецької міської ради.

          4. Рішення виконавчого комітету від 08 квітня 2022 року №592 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 08.06.2021 року №242 «Про вартість проїзду у міському  пасажирському автомобільному транспорті» та  рішення виконавчого комітету від 08 червня 2021 року №242 «Про вартість проїзду у міському пасажирському автомобільному транспорті» вважати такими, що втратили чинність з моменту набрання чинності даним рішенням.

          5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Ігоря Гука.

 

Міський голова                                                                        Андрій СМАГЛЮК

 

Ігор Гук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь