A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Оголошення про формування конкурсної комісії для проведення конкурсу з утворення наглядових рад закладів охорони здоров’я, що належать до комунальної власності Кременецької міської територіальної громади

Дата: 27.02.2024 09:08
Кількість переглядів: 114

Фото без опису

       Управління соціального захисту населення та охорони здоров’я Кременецької міської ради оголошує прийом пропозицій від громадських об’єднань для включення їх представників до складу конкурсної комісії для проведення конкурсу з утворення наглядових рад закладів охорони здоров’я, відповідно до Порядку утворення наглядової ради закладу охорони здоров’я, що належить до комунальної власності Кременецької міської територіальної громади,  затвердженого рішенням сесії Кременецької міської ради від 30 січня 2024 року № 5315.

Наглядова рада є колегіальним органом управління закладу охорони здоров’я, який у межах компетенції, визначеної законом і положенням про наглядову раду, здійснює управління закладом охорони здоров’я, а також контролює діяльність керівника закладу охорони здоров’я.

Згідно пункту 10 Порядку утворення наглядової ради закладу охорони здоров’я, що належить до комунальної власності Кременецької міської територіальної громади, кількість представників до складу конкурсної комісії від громадських об’єднань – три особи.

         Громадські об’єднання, які подають кандидатури до складу конкурсної комісії, мають здійснювати діяльність, що спрямована на захист прав у сфері охорони здоров’я або протидію корупції та провадять такий вид діяльності протягом не менше п’яти років до дати подання кандидатур своїх представників.

       Громадське об’єднання може подати три кандидатури до складу конкурсної комісії, обов’язково вказавши контактні дані для зворотного зв’язку (телефон, електронна пошта). У разі подання кандидатур від кількох громадських об’єднань, такі громадські об’єднання самостійно визначають трьох спільних представників та повідомляють про це управління соціального захисту населення та охорони здоров’я Кременецької міської ради шляхом надсилання спільного листа.

При поданні пропозицій громадські об’єднання подають документи, що підтверджують діяльність у сфері охорони здоров’я або протидії корупції.

Представники громадських об’єднань подають заяву про відсутність у їх діях конфлікту інтересів за затвердженою формою. Заява повинна містити зобов’язання утриматись від участі у голосуванні конкурсної комісії щодо члена наглядової ради, стосовно якого у такого представника наявний конфлікт інтересів.

 

          Пропозиції приймаються з 27 лютого 2024 року до 07 березня 2024 року

Документи необхідно подавати на вказану електронну адресу: sobez@kremenetska-gromada.gov.ua

Телефон для довідок: (03546) 2 15 70

Місцезнаходження: м. Кременець, вул. Шевченка, 56, управління соціального захисту населення та охорони здоров’я Кременецької міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь