Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Про відбір кандидатур для призначення стипендії здобувачам освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти Кременецької територіальної громади за підсумками 2023/2024 навчального року

Дата: 13.05.2024 12:34
Кількість переглядів: 128

Фото без опису

 

Інформуємо, що, відповідно до рішення сорок другої сесії Кременецької міської ради №5479 від 22 березня 2024 року «Про внесення змін до програми «Підтримка обдарованих дітей Кременецької міської територіальної громади на 2023-2024 роки», Положення про персональну стипендію міського голови у сфері освіти для обдарованих дітей Кременецької міської територіальної громади, до 28.06.2024 року від закладів загальної середньої та позашкільної освіти, засновником яких є Кременецька міська рада, приймаються клопотання щодо призначення персональних стипендій  міського голови у сфері освіти для обдарованих дітей Кременецької міської територіальної громади на 2024 рік.

Згідно з Положенням, цьогоріч буде призначено 11 стипендій учням закладів загальної середньої та вихованцям  закладів позашкільної освіти,  які є в мережі Кременецької міської ради і які є переможцями  Всеукраїнських  учнівських  олімпіад з навчальних предметів,  Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, всеукраїнських та міжнародних  конкурсів,  турнірів,   фестивалів, є активними учасниками  суспільного життя громади.

Листи-клопотання разом з підтверджуючими документами просимо подавати у Центр професійного розвитку педагогічних працівників  (вул. Шевченка, 75). У випадку відсутності на руках дипломів, що засвідчують перемоги претендентів, закладам освіти необхідно подати окремий додаток з переліком нагород та  посиланням на відповідні накази. Копії нагород необхідно буде додати після отримання оригіналів.

Кількість претендентів від закладу освіти не обмежено.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь