Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Про відбір кандидатур для призначення стипендії здобувачам освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти Кременецької територіальної громади за підсумками 2023/2024 навчального року

Дата: 13.05.2024 12:34
Кількість переглядів: 105

Фото без опису

 

Інформуємо, що, відповідно до рішення сорок другої сесії Кременецької міської ради №5479 від 22 березня 2024 року «Про внесення змін до програми «Підтримка обдарованих дітей Кременецької міської територіальної громади на 2023-2024 роки», Положення про персональну стипендію міського голови у сфері освіти для обдарованих дітей Кременецької міської територіальної громади, до 28.06.2024 року від закладів загальної середньої та позашкільної освіти, засновником яких є Кременецька міська рада, приймаються клопотання щодо призначення персональних стипендій  міського голови у сфері освіти для обдарованих дітей Кременецької міської територіальної громади на 2024 рік.

Згідно з Положенням, цьогоріч буде призначено 11 стипендій учням закладів загальної середньої та вихованцям  закладів позашкільної освіти,  які є в мережі Кременецької міської ради і які є переможцями  Всеукраїнських  учнівських  олімпіад з навчальних предметів,  Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, всеукраїнських та міжнародних  конкурсів,  турнірів,   фестивалів, є активними учасниками  суспільного життя громади.

Листи-клопотання разом з підтверджуючими документами просимо подавати у Центр професійного розвитку педагогічних працівників  (вул. Шевченка, 75). У випадку відсутності на руках дипломів, що засвідчують перемоги претендентів, закладам освіти необхідно подати окремий додаток з переліком нагород та  посиланням на відповідні накази. Копії нагород необхідно буде додати після отримання оригіналів.

Кількість претендентів від закладу освіти не обмежено.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь