Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Новини

Дата: від до Скинути

"ДНІ ЯПОНСЬКОЇ КУЛЬТУРИ В КРЕМЕНЦІ"

"ДНІ ЯПОНСЬКОЇ КУЛЬТУРИ В КРЕМЕНЦІ"

23 листопада в Центрі вільного часу "Панорама", при підтримці відділу молоі і спорту Кременецької міської ради, відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Кременецької районної державної адміністрації відбулося урочисте відкриття  "Днів японської культури". Учнівській та студенські молоді міста було проведено майстер-класи з правел ігор Го,Отелло, рендзю, сьоги.

10:59 24.11.2017

Кубок світу серед професіоналів Zloty Tur World Cup-2017

Кубок світу серед професіоналів Zloty Tur World Cup-2017

18-19 листопада в м. Румія, Польша, проходив Кубок світу серед професіоналів Zloty Tur World Cup-2017. Вихованець Андрія Пушкаря, а зараз тренер по армреслінгу ДЮСШ - Вадим Стецюк виборов титул віце-чемпіона в змаганнях на ліву руку серед атлетів, чия вага не перевищує 95 кілограмів. 

08:56 23.11.2017

урок- реквієм присвячений пам'яті жертв голодомору

урок- реквієм присвячений пам'яті жертв голодомору

   Кременецька міська бібліотека для дорослих спільно з Кременецьким професійно-технічним училищем № 6 провели урок- реквієм присвячений пам'яті жертв голодомору.  Під час проведення  заходу учням розповіли  про трагедію українського народу 1932-1933 років та  продемонстрували відеофільм " Без права на забуття" . Працівники міської  бібліотеки   проінфомували присутніх про  книги . що розповідать про цю трагічну історичну подію .

16:43 22.11.2017

в  навчальних закладах міста  відзначали День Гідності та Свободи

в  навчальних закладах міста  відзначали День Гідності та Свободи

     З метою утвердження у свідомості учнівської молоді ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні  події, що відбувалися в нашій державі у листопаді 2013 р. - лютому 2014 р. а також вшанування мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і  свобод людини й громадянина, національних інтересів нашої держави, її європейського  вибору, 21 листопада 2017 року в  навчальних закладах міста  відзначали День Гідності та Свободи.

15:30 22.11.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь