Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Новини

Дата: від до Скинути

першість КОГПІ з армспорту

першість КОГПІ з армспорту

2 листопада 2017 року в спортивній залі Кременецької гуманітарно - педагогічної академії  імені Тараса Шевченка відбулася першість академії  з армспорту. В змаганнях взяли участь 53 юнаки різних вагових категорій. Змагання завершилися з такими результатами: до 70 кг : 1 місце - Сімчук Дмитро, 2 місце - Мельничук Роман, 3 місце - ОСтапчук Володимир. до 85 кг : 1 місце - Шемчук Олександр, 2 місце - Дударчук Марк, 3 місце - Дудар Віталій. +85 кг : 1 місце - Григорієв Андрій, 2 місце - Гороб'юк І'гор, 3 місце - Коньовський Сергій.      Призерів та учасників змагань привітав перший заступник міського голови Микола Матвіюк   та начальник відділу у справах сімї молоді і спорту міської ради Андрій Станіславенко. Від імені міської ради   призери змагань нагороджені пам'ятними сувенірами з символікою м. Кременця.

16:27 02.11.2017

ремонтні роботи

ремонтні роботи

3 жовтня по вул. Санаторійна, Гагаріна, провул. Гагаріна, вул. Піддівича з 9:00 по 16:00 год. відбудеться відключенння від центральної електромережі у зв'язку з ремонтними роботами.

14:30 02.11.2017

Workshop по створенню нових культурних продуктів в місті

Workshop по створенню нових культурних продуктів в місті

1 листопада 2017 року в залі засідань міської ради відбувся Workshop (воркшоп - навчальний захід (нарівні із семінарами, курсами, майстернями), на якому учасники отримують знання самостійно) по створенню нових культурних продуктів в місті Кременець за участю представників громадськості міста та громадських організацій Кременця. До присутніх учасників заходу звернувся міський голова Олексій Ковальчук, який відзначив важливість проведення заходів, що сприяють популяризації міста. Захід проводився в рамках виконання грантової програми "Культура, освіта і громада: шляхи до об'єднання" від DVV Internationale.   

12:24 02.11.2017

XIV Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини DOCUDAYS UA.

XIV Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини DOCUDAYS UA.

31.10.2017р. в Кременці відкрився XIV Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини DOCUDAYS UA. Кременецький краєзнавчий музей є регіональним партнером фестивалю на базі якого буде здійснений показ 17 фільмів. 

17:25 01.11.2017

ремонтні роботи

ремонтні роботи

1 листопада по вул. Коцюбинського та У. Самчука з 10 по 13:00 год. та по вул. І. Франка з 14 по 17:00 год. частково вул. Санаторійна, Стрілецька з 10 по 16:00 год. відбудеться відключення від центральної електромережі  у зв'язку з ремонтними роботами.

16:06 31.10.2017

Чемпіонат світу з кік-боксингу за версією WTKA

Чемпіонат світу з кік-боксингу за версією WTKA

     З 24 по 30 жовтня в м. Марина-ди-Каррара (Італія) відбувся Чемпіонат світу з кік-боксингу за версією WTKA. В змаганнях взяли участь 106 країн світу. На даних змаганнях наше місто представляла Кременецька федерація кік-боксингу, а саме спортсмен Голуб Андрій, який виборов 1 місце - в лоу лайт та 3 місце в лайт-контакті.

12:12 31.10.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь