Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Новини

Дата: від до Скинути

МІСЬКИЙ ЕТАП ОБЛАСНИХ ЗМАГАНЬ З ФУТБОЛУ "ШКІРЯНИЙ МЯЧ"

МІСЬКИЙ ЕТАП ОБЛАСНИХ ЗМАГАНЬ З ФУТБОЛУ "ШКІРЯНИЙ МЯЧ"

19 жовтня 2017 року на центральному міському стадіоні серед загально освітніх шкіл міста Кременець відбувся міський етап обласних змагань з футболу "Шкіряний мяч". В страші групі - 2005 рік народження (U 13)  перемогу  отримала ЗОШ №2, 2-ге місце ЗОШ № 3, 3- тє місце ЗОШ №5. Дані змагання відбуваються за пітримки відділу у справах сім'ї, молоді та спорту та відділу освіти Кременецької міської ради.

14:36 19.10.2017

Розвиток соціального підприємництва в місті

Розвиток соціального підприємництва в місті

18 жовтня 2017 року в залі засідань районної ради відбулася зустріч керівництва міста та району  з представниками громадських організацій «Товариство батьків дітей інвалідів та їх друзів – «Зоря надії», Всеукраїнської  громадської організації «Коаліція захисту прав інвалідів» Кравченко Раїсою та керівником благодійної громадської організації « Фонд Європейський дім» Генріх Хаубро,  та директором  управління департаменту соціального захисту Тернопільскої обласної державної адміністрації Вадимом Боярським. Під час зустрічі розглядалися питання соціальної підтримки та організації робочих мість  для людей з інвалідністю. Кременецький міський голова Олексій Ковальчук ознайомив присутніх з напрямками діяльності щодо підтримки людей з особливи потребами, які реалізуются в м. Кременець.

12:10 19.10.2017

« ІІ Наукові пікніки» в місті Кременець

« ІІ Наукові пікніки» в місті Кременець

18 жовтня 2017 року в місті Кременець у внутрішньому дворі Кременецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 імені Галини Гордасевич відбулися «2 наукові пікніки».  Наукові пікніки – це інтерактивні експерименти, наукові експонати, робототехніка, винаходи, нові технології, освіта на практиці, профорієнтація та багато іншого для усіх охочих.  Метою даних пікніків є популяризація науки та освіти серед молоді, розвиток наукової еліти на Кременеччині. На заході свої досліди продемонстрували близько 10 команд учасників, як з Кременеччини так і запрошених гостей заходу, які показали що наука буквально усюди навколо нас.  На «Наукові пікніки» цього річ завітало більш ніж 300 відвідувачів, які мали змогу розгледіти та прийняти участь у різноманітних дослідах, та пригоститися чаєм та гречаною кашею польової кухні, яку зготували рятувальники Кременецької ДПРЧ №5. Участь у «пікніках» взяли команди із Тернопільського національного технічного університету імені І. Пулюя та Галицького коледжу імені В. Чорновола та станції «Юних техніків» м.Тернополя. Кременецький район на цьогорічних Наукових пікніках представили: Кременецький ботанічний сад ; Кременецький лісотехнічний коледж; Кременецький районний центр дитячої творчості, Кременецьке відділення МАН; Кременецька ЗОШ-інтернат І-ІІІ ступенів. Захід відбувся за ініціативи Кременецької районної адміністрації та за підтримки Кременецької міської ради, відідлу у справах сім'ї молоді та спорту Кременецької міської ради та Кременецької районної ради. Учасників заходу від імені громади міста та району привітали міський голова Олексій Ковальчук, голова районної ради Володимир Стефанський та заступник голови районної державної адміністрації В’ячеслав Онишкевич. Після завершення свята всім учасникам було вручено почесні грамоти.

11:34 19.10.2017

МІСЬКИЙ ЕТАП ОБЛАСНИХ ЗМАГАНЬ З ФУТБОЛУ "ШКІРЯНИЙ МЯЧ"

МІСЬКИЙ ЕТАП ОБЛАСНИХ ЗМАГАНЬ З ФУТБОЛУ "ШКІРЯНИЙ МЯЧ"

18 жовтня 2017 року на центральному міському стадіоні серед загально освітніх шкіл міста Кременець відбувся міський етап обласних змагань з футболу "Шкіряний мяч". В середні групі - 2006 рік народження (U 12)  перемогу  отримала ЗОШ №4, 2-ге місце ЗОШ № 1, 3- тє місце ЗОШ №3. Дані змагання відбуваються за пітримки відділу у справах сім'ї, молоді та спорту та відділу освіти Кременецької міської ради.

11:14 19.10.2017

Міський етап обласних змагань з футболу "Шкіряний мяч"

Міський етап обласних змагань з футболу "Шкіряний мяч"

17 жовтня 2017 року на спортивному майданчику ЗОШ №4 серед загально освітніх шкіл міста Кременець відбувся міський етап обласних змагань з футболу "Шкіряний мяч". В молодшій групі - 2007 рік народження (U 11)  перемогу  отримала ЗОШ №2, 2-ге місце ЗОШ № 5, 3- тє місце ЗОШ №4. Дані змагання відбуваються за пітримки відділу у справах сім'ї, молоді та спорту та відділу освіти Кременецької міської ради.

11:06 19.10.2017

 ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ, ОРГАНІВ ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ ТА ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ!

 ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ, ОРГАНІВ ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ ТА ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ!

  ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ, ОРГАНІВ ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ ТА ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ!          Інформуємо, що з 18 грудня 2017 року вводиться в дію Закон України „ Про оцінку впливу на довкілля” ( далі – Закон ) , крім цього з вказаної дати втрачає чинність Закон України „Про екологічну експертизу” та набирають чинності зміни до ряду законодавчих актів.

16:04 18.10.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь