Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Новини

Дата: від до Скинути

командна першість чемпіонату область з настільного тенісу

командна першість чемпіонату область з настільного тенісу

28 - 29 жовтня у місті Тернополі Кременцька збірна з настільного тенісу ДЮСШ взяла участь у змаганнях з настільного тенісу  "чемпіонату області серед юніорів" (юнаків та дівчат) 2001 р.н. і молодші. В чемпіонаті області брали участь 8 команд: Бережани, Заліщики, Підволочиськ, Збараж, Чортків, Кременець, Тернопіль. 1 місце - Кременецька ДЮСШ, 2 місце - Тернопіль, 3 місце - Бережани.

15:20 30.10.2017

відкритий чемпіонат Кубка м. Кременця з регбі

відкритий чемпіонат Кубка м. Кременця з регбі

28 жовтня на міському стадіоні відбувся відкритий чемпіонат Кубка м. Кременця з регбі серед дівчат та чоловіків. В чемпіонаті взяли участь 3 команди: Кременця, Львова та Івано-Франківська. В запеклій боротьбі серед дівчат 1 місце - здобули команда м. Кременця, 2 місце - Львів, 3 Місце - Івано-Франківськ. Серед чоловіків 1- місце - Львів, 2 - місце Кременець, 3 - місце Івано-Франківськ. Вітаємо призерів та переможців змагань. Змагання відбулися за підтримки Кременецької міської ради, відділу у справах сім'ї молоді і спорту Кременецької міської ради та Кременецької ДЮСША.

09:22 30.10.2017

День автомобіліста 29 жовтня

День автомобіліста 29 жовтня

  Дорогі працівники автомобільного транспорту і дорожнього господарства! Так уже склалося, що без автомобілів зараз не можливо уявити наше життя. Автомобільний транспорт є найважливішою системою життєзабезпечення будь-якого міста, незалежно від кількості проживаючих у ньому мешканців. Усі ми щодня користуємося транспортом, а виходить – вашою працею. І це професійне свято – ще один привід для нас висловити слова вдячності за вашу працю.

13:34 29.10.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь