Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Новини

Дата: від до Скинути

Відкритий чемпіонат Тернопільської області зі стрибків з трампліна на лижах

Відкритий чемпіонат Тернопільської області зі стрибків з трампліна на лижах

14 -15 жовтня 2017 року відбувся Відкритий чемпіонат Тернопільської області зі стрибків з трампліна на лижах присвячений пам'яті Ю. Словацького.В змаганнях приймали участь дві команди : Кременець, Ворохта.  Учасників змагань привітав начальник відділу у справах сім'ї молоді і спорту Станіславенко Андрій та президент федерації санного спорту Малищик Анатолій. Спортсмени були нагороджені олімпійською атрибутикою, грамотами, кубками та медалями, а також вимпилами пам'яті Ю. Словацького та іншими призами.

14:51 18.10.2017

Урочистості до Дня  Українського козацтва, Дня захисника України та 75-ї річниці створення УПА

Урочистості до Дня Українського козацтва, Дня захисника України та 75-ї річниці створення УПА

12 жовтня 2017 року в районному будинку культури відбулися урочисті заходи з нагоди Дня  Українського козацтва, Дня захисника України та 75-ї річниці створення УПА. Спільно з керівниками району пристуніх привітав Кременецький міський голова Олексій Ковальчук. Військовим, що брали участь в антитерористичні операції на сході України було вручено відзнаки Президента України та подяки від громади міста та району.

11:55 13.10.2017

Вшанували пам'ять героїв

Вшанували пам'ять героїв

12 жовтня 2017 року з нагоди відзначення Дня  Українського козацтва, Дня захисника України та 75-ї річниці створення УПА керівництво міста та району поклали квіти до пам'тників борцям за волю України, керівнику ОУН Степанові Бандері, на козацькому "Пятницькому" цвинтарі та на могилі воїнам армії УНР.

11:49 13.10.2017

виставка живописних робіт  «Простір свободи»

виставка живописних робіт «Простір свободи»

          У вівторок 10 жовтня у виставковій залі Кременецького краєзнавчого музею відкрилась виставка живописних робіт київської художниці Тетяни Ягодкіної  під назвою «Простір свободи». Зі слів художниці:«Кожен має своє визначення свободи. Та ще й не одне. Для когось свобода, це усвідомлена необхідність. А для когось – можливість йти туди, куди хочеш. Для мене свобода – правда. Коли ти можеш чесно й відверто казати те, що думаєш.Тому етюди написані з натури, це моя територія свободи. Я можу не обмежувати себе вимогами стилю, бажанням сподобатися та необхідністю вкластися у рамки певної концепції. Є я, етюдник, фарби, полотно та натура. Завдання одне – зафіксувати саме цей момент у всій повноті, колір, форму, емоцію. Це може бути будь-де і будь-коли. По-можливості – завжди і скрізь. Писати, як жити.»          На відкриття виставки прийшло багато запрошених гостей серед яких був перший заступник міського голови Микола Миколайович Матвіюк, начальник відділу культури і туризму Ганна Валеріївна Бобровська, почесний громадянин нашого міста Петро Євстахійович Мазур, а також знаково для музею, що на відкриття таких заходів приходять наші міські художники.          З нагоди Дня художника їм було підготовлено багато подарунків. Серед яких був виступ музичного ансамблю «Любисток» та невелике театральне дійство з юним, казковим «художником-чарівником».          Під час вітальної програми, за високу професійну майстерність, вагомий внесок у розвиток української народної культури і мистецтва, активну участь у підготовці і проведенні загальноміських заходів та з нагоди Дня художника подяками та подарунками відділом культури та туризму Кременецької міської ради був відзначений творчий гурт «Гладущик» та жіночий мистецький гурт «Палітра». 

11:33 12.10.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь